Porsche Group Card - praznično darilo za imetnike kartice zvestobe

Porsche Group Card – praznično darilo za imetnike kartice zvestobe

  • Ključne besede: Podariti imetnikom kartice zvestobe uporabno in kvalitetno darilo v prazničnih dneh.
  • Obdobje izvedbe: december 2018

Izziv:

Poiskati darilo, ki bo imetnikom kartice zvestobe uporabno na vseh njihovih poteh.

Kako smo se ga lotili:

Pri iskanju idealnega izdelka za praznično darilo smo se najprej osredotočili na varnost in uporabnost. Med prazniki se število naših poti poveča, zato v vozilu preživimo več časa kot sicer. Kljub dejstvu, da imajo novejša vozila že vgrajeno prostoročno telefonijo in navigacijo, je telefon še vedno velik dejavnik za nastanek nezgod na poti, saj mnoga, starejša vozila teh funkcij še nimajo.

Da bi bile naše stranke na njihovih poteh varnejše, smo jim pripravili darilo v obliki nosilca mobilnega telefona v vozilu, ki napravo približa vidnemu polju naše vožnje. Še vedno se je potrebno zavedati, da je uporaba mobilnega telefona in drugih naprav med vožnjo nevarna in zakonsko prepovedana. Na našo pot se je potrebno pripraviti vnaprej ali pa se je potrebno ustaviti na varnem mestu ter se na tak način izogniti uporabi naprave med vožnjo. 

 

Darilo smo opremili tudi s telefonsko številko Asistence Porsche Slovenija, ki je strankam na voljo v vseh situacijah, na vseh njihovih poteh.

Rezultat:

Nina Juratovec
Koordinatorka projekta za lojalnost

Nosilci mobilnih telefonov so bili vstavljeni v lične embalaže, ki smo jih z veseljem podarili našim zvestim strankam oz. imetnikom kartice zvestobe Porsche Group Card. 

b

Lahko osrečimo tudi vas?

Povabite nas na sestanek in
nam zaupajte vaše želje.

Kontaktiraje nas

x